Restoran za proslavu 18. rođendana - kako odabrati?

Trenutak kada mladi ljudi ulaze u svet odraslih važi za najbitniji i u njihovom i u životu njihovih roditelja, rođaka i prijatelja. Upravo iz tog razloga je proslava punoletstva svakako jedan od najvažnijih događaja za svakoga od nas. 


I dok neki pokušavaju da pronađu restoran za 18. rođendan po svojoj meri, drugi se odlučuju za proslavu tako važnog datuma u kafiću ili na neki drugi način. Naravno da ima i onih momaka i devojaka koji nisu ljubitelji proslava, pa oni često biraju opciju slavljenja punoletstva u kući, sa dragim prijateljima i najbližim članovima porodice.


Ipak, mora se priznati da je mnogo više onih devojaka i mladića koji taj dan žele da obeleže na nešto drugačiji način od prethodnih rođendana, pa se odlučuju da to učine u restoranu ili u nekom drugom prostoru. Neretko se događa i da tom prilikom odluče da angažuju bend, kako bi proslava bila uveličana i muzikom uživo.


Kako izabrati restoran za proslavu 18. rođendana?


Možda na prvi pogled samo tako izgleda, ali uopšte nije jednostavno odabrati restoran za proslavu punoletstva. 


Potrebno je prvo da slavljenik ili slavljenica zna tačno šta želi, pa tek onda da krene u potragu za konkretnim prostorom. 


U velikoj meri na izbor svakog slavljenika, odnosno njegovih ili njenih roditelja utiče i cena. A brojni restorani se utrkuju da svakako daju što bolju i isplativiju ponudu. 


Trebalo bi imati u vidu i lokaciju izabranog restorana, što je takođe vrlo važno za proslavu. 


Takođe, valjalo bi da odaberete prostor, u kome postoji i posebna prostorija za odlaganje poklona, jer će to u velikoj meri svakom slavljeniku da olakša. 


Većina takvih restorana ima i specijalne pakete. Upravo to i jeste razlog zašto mnogi, koji su u potrazi za adekvatnim prostorom, u kome će proslaviti ulazak u svet odraslih, biraju baš takve restorane. 


Ukoliko se odlučite za restoran za proslavu 18. rođendana koji nudi takve pakete, bitno je da se dobro raspitate i o detaljima. 

Dekoracija restorana

Mnogi restorani koji su specijalizovani za organizaciju svadbenih veselja, ali i za proslavu punoletstva u cenu uračunavaju i specijalnu dekoraciju prostora. A tom prilikom u dogovoru sa slavljenikom ili slavljenicom konkretni prostor može da bude ukrašen cvetnim aranžmanima ili balonima. A posebna atrakcija u poslednje vreme je i specijalno dizajniran pano za fotografisanje, koji se izrađuje isključivo po želji slavljenika. 

Torta

Neretko se događa da u paket bude uračunata i slavljenička torta, a u ponudi su i određeni restorani za proslavu punoletstva, koji nude i rođendanski vatromet. 

Posluženje za proslavu punoletstva

Posluženje, odnosno ketering za rođendan je obično u ponudi i uopšte nije čudno što se mnogi odlučuju i za tu opciju. Naime, mnogo je lakše angažovati specijalnu firmu za pripremu posluženja, jer slavljenik, odnosno njegovi roditelji neće morati da se opterećuju oko toga da li ima dovoljno hrane i pića ili ne za sve goste. 

Muzika

Vrlo je važno da obratite pažnju i na to da li izabrani restoran za proslavu 18. rođendana nudi i mogućnost angažovanja muzike uživo ili će za izbor muzike biti zadužen DJ. Opet, sve to zavisi od toga kako je slavljenik zamislio proslavu, pa bi i o tome trebalo sa vlasnikom izabranog restorana na vreme da se dogovori. 


Uživajte u proslavi dana koji će i vama i svim zvanicama dugo ostati u sećanju!

smrtovnice
osmrtnice livno
osmrtnicama



Pročitajte još:

08.11.2018

Slasni i sočni burgeri - nekad i sad

Burgeri se smatraju omiljenom hranom u Americi. Njihovi restorani prosečno prodaju 75 burgera u sekundi. Nema dilema da on zauzima jedinstveno mesto u svakodnevnom životu stanovnika Amerike. Razm... Detaljnije

14.01.2019

Kako izabrati najbolje pivo - Gde na pivo u Beogradu

Pre svega treba reći da u svetu postoji mnogo vrsta piva, i verovatno i nije moguće pobrojati i definisati sve postojeće varijante. U zemljama sa dugom istorijom proizvodnje piva, samo u jednom gradu ... Detaljnije

13.05.2019

Proslava dečijih rođendana - standardi koje treba da ispunjava restoran za dečiji rođendan

Ukoliko ste se odlučili da dečiji rođendan proslavite u restoranu, verujemo da ste doneli ispravnu odluku. Najčešće se za proslavu dečijeg rođendana u restoranu odlučuju oni koji imaju u planu da zovu... Detaljnije