O nama

Rustic GastroPub osnovali su Isidora i Nemanja Blagojević 2017. godine, nastavljajući tradiciju porodice Blagojević, koja se ugostiteljstvom bavi skoro 80 godina.


Sve je počelo četrdesetih godina 20. veka, kada su brat i sestra, Ljubinka i Aleksandar Blagojevič, počeli da se bave ugostiteljstvom, nakon završene ugostiteljske škole. Aleksandar je radio u čuvenom Metropolu, a Ljubinka u hotelu Casina, gde je 1971. godine postala šef kuhinje.


Njihovim putem je, 1971. Godine, krenuo i Branimir, koji je najpre završio srednju školu za konobara, a zatim i visoku školu za kuvara. Prvih pet godina proveo je u Ugostiteljskom preduzeću Metropol. Od 1976. godine bio je upravnik u Tanjugovom međunarodnom press centru, zbog čega je 1979. godine proglašen za najmladjeg upravnika u saveznim organima u Jugoslaviji. Branimir 1982. godine prelazi iz MPC, nakon čega se, uz podršku čuvenog istoričara umetnosti Mome Pavlovića, otvara najelitniji restoran u to vreme Paviljon Cvijeta Zuzorić (01.01.1983). U ovom restoranu Banimir je ostao do 2000. godine, kada se vratio u Tanjugov press centar, ali sada kao vlasnik restorana i na tom mestu je bio do 2011. godine. 7 godina se firma bavila samo keteringom, prvo u Kapetan Mišinoj, a od februara 2017. godine preseljena je u ul. Jelisavete Načić. Tu je 20. avgusta 2017. godine otvoren Rustic GastroPub.


Nemanja je najmlađi član porodice Blagojević u ovom poslu, koji od svoje 11. godine pomaže i polako uči posao. 2007. godine je počeo aktivnije da se bavi ugostiteljstvom, a od 2013. sa ocem vodi celokupan posao.


Rustic GastroPub pokrenuo je sa Isidorom, i sada zajedno grade svoju priču, uz stalnu podršku i pomoć Branimira. Oboje su radili u Americi, odakle su i doneli koncept Gastro pub-a. U osnovi, to je mesto u kome nema dres koda i u kome se po pristupačnim cenama može pojesti i popiti vrhunska hrana i piće.


Rustic GastroPub uređen je potpuno u rustičnom stilu, po čemu je jedinstven u Beogradu. Ponuda jela je specifična, sa vrlo zanimljivim i jedinstvenim kombinacijama, koje se mogu pojesti samo kod nas.


smrtovnice
osmrtnice livno
osmrtnicama